بایت لرن

آموزشهای برنامه نویسی ، امنیت و شبکه ،ترفند های کم یاب ، سورس کد ، طراحی وب ، اپلیکشن ، انجام پروژه های دانشجویی رایگان

زبانهای برنامه نویسی برتر از نگاه کارشناسان در سالی که گذشت

زبانهای برنامه نویسی برتر از نگاه کارشناسان در سالی که گذشت

زبانهای برنامه نویسی به عنوان یکی از پایه ای ترین مباحث کامپیوتری و نرم افزاری همیشه مطرح بوده و علاقمندان به برنامه نویسی دوست دارند همیشه در کانون این حوزه قرار بگیرند و با بهترین و محبوبترین زبانهای برنامه نویسی آشنا شوند.

در این مطلب به محبوبترین و مورد استفاده ترین زبانهای برنامه نویسی در سال ۲۰۱۸ می پردازیم تا دوستداران این حوزه بتوانند با این زبانها بیشتر آشنا شوند و یادگیری آنها را شروع کنند.

برنامه‌ نویسی و کدگذاری نرم‌ افزاری همچنان به عنوان محبوب‌ ترین مهارت در عرصه فناوری محسوب می‌شود و بیشترین فرصت‌ های شغلی عرصه فناوری نیز در آن وجود دارد.

توسعه‌ دهندگان برنامه و نرم‌ افزارهای مبتنی بر وب، دو دسته از کارشناسانی را تشکیل می‌دهند که بیشترین درخواست برای استخدام آنها وجود دارد و بالاترین دستمزدها در عرصه فناوری سازمانی نیز به آنها پرداخت می‌شود.

باید توجه داشت روزهایی که کارشناسان روی یک زبان برنامه‌ نویسی مهارت داشتند سپری شده‌ و این روزها به مهارت‌های بیشتری در این زمینه نیاز است.

نتایج حاصل از یک مطالعه جدید نشان می‌دهد هیچ یک از ۲۵ شرکت برتر جهان در فهرست Fortune 500 تمایل به استخدام کارمندان جدید در یک زبان برنامه‌نویسی خاص ندارند و پیش‌ بینی کرده‌اند برای سال ۲۰۱۹ میلادی مهارت‌ های مختلف در این حوزه را بکار گیرند.

      پیشنهاد ما به شما!

            گام های ابتدایی در یادگیری برنامه نویسی

این بررسی‌ها نشان داده است در حال حاضر شرکت‌های بزرگ به طور میانگین کارشناسان برنامه‌ نویس مسلط به چهار زبان برنامه‌ نویسی مختلف را در اختیار دارند.

با این وجود، چنانچه جزء آن دسته از افرادی هستید که قصد دارید به عنوان برنامه‌نویس در یکی از ۲۵ شرکت بزرگ جهان استخدام شوید، بهتر است یکی از پنج زبان javaScript، Java، Python، Ruby و Perl را بیاموزد.

کارشناسان بر این باورند که javaScript، Java، Python، Ruby و Perl محبوب‌ترین زبان‌های برنامه‌نویسی برای سال ۲۰۱۸ میلادی محسوب شده و بیشترین درخواست‌ها برای استخدام افرادی ارائه می‌شود که در این زمینه مهارت دارند. (البته امروز که این مطلب رو می نویسم جایگاه ها یکم تغییر کرده و سی شارپ بالاتر از جاوا و بعد از جاوا php قرار گرفته)

بایت لرن یعنی بایت بایت اطلاعات جدید


نظرات (۱)

instagramha
تشکر میکنم از مطالب عالی و آموزندتون
پاسخ:
ممنون دوست عزیز
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
تمامی حقوق مطالب این سایت متعلق به گردانندگان آن است

Valid HTML 4.01!